Zoeken
  • Emiel de Jong

Tot kerst open!

Het idee was vorig jaar al geboren om het seizoen van 2020 langer door te laten gaan. Niet wetende dat we in zo een roerig jaar zouden belanden. Onze sluiting zo eind november was enigszins een traditioneel ritme. De Voordeeltuin wisselde van hoogseizoen af met onze andere onderneming www.emieldejong.nl. Maar dit jaar is er ruimte voor verandering en hebben we een andere planning gemaakt. Een niet overdekte tuinwinkel wat open blijft in de meest donkere dagen van het jaar? Ja hoor, wij zagen dat wel zitten. We hebben begin dit jaar een vernieuwde indeling gemaakt, een goed gevuld assortiment en bovendien, zoals onze klanten van ons gewend zijn, aantrekkelijke verkoopprijzen.

De laatste tijd horen we zoveel positieve geluiden van nieuwe klanten uit het groene hart die onze winkel gevonden hebben en ook ver daarbuiten is gebleken dat men zonder moeite een stukje rijd om mooie producten bij ons aan te schaffen. We zijn al onze klanten van dichtbij en verder weg daarom ook erg dankbaar voor hun hulp om onze winkel van mond-tot-mond te promoten!


Vanaf 1 december gaan wij drie dagen open!

Donderdag 10.00-14.00 uur

Vrijdag 10.00-14.00 uur & 19.00-21.00 uur *

Zaterdag 10.00-14.00 uur


* Koopavond als de RIVM-maatregelen dit toelaten.

Van 24 december tot 28 februari sluiten wij voor even de tuinwinkel om vervolgens op 1 maart 2021 met veel enthousiasme weer van start te gaan met een prachtig nieuw tuinseizoen. We zijn vanaf 1 maart van maandag tot zaterdag open! ( bekijk onze website voor exacte openingstijden)


Op de hoogte blijven kan ook via ons FB-pagina!

We wensen iedereen goede gezondheid toe voor de komende periode en dus extra genieten van planten op uw balkon, terras en in tuinen!75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Clematis