Zoeken
  • Emiel de Jong

Ria en de Voordeeltuin!

Al 22 jaar ben ik samen met mijn man Emiel de Jong. Van origine kom ik uit Gouda en ben ik met een groen hart veroverd en ontvangen in Boskoop. Ik ken Emiel niet anders als een enorm toegewijd 7 dagen werkende man naast dat wij ook trotse ouders zijn van maar liefst vijf kinderen. Sinds ik Emiel ken ben ik besmet met zijn passie en liefde voor de tuin. Emiel is voornamelijk werkzaam voor de Ilex Verticillata kwekerij waarvan in het najaar de drukste periode plaatsvind i.v.m. het veiling klaar maken van de Ilex-takken. Ik run voor een groot gedeelte de Voordeeltuin gelegen naast ons huis. De Voordeeltuin komt voort uit een ooit hobbymatig opgezet verkooppunt aan particulieren naast de kwekerij. Inmiddels kunnen we zeggen dat we uitgegroeid zijn tot een mooie authentieke tuinwinkel. Ons hart ligt echt bij de planten en de bomen. U zult dan ook geen servetjes of kaarsje bij ons treffen. We houden er ontzettend van om onze klanten van harte welkom te heten en de nodige service te bieden. Daarnaast heb ik ook dromen en plannen met de Voordeeltuin welke we beetje bij beetje zullen gaan uitvoeren. Emiel en Ik zijn ‘rijke’ ouders van maar liefs vijf kinderen. Heerlijke wijsneuzen die ons zo nu en dan op de tuin helpen. Kom je de Voordeeltuin een keer bezoeken?


De koffie staat klaar!

Ria118 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Clematis