Zoeken
  • Emiel de Jong

Deel twee van ons tuinseizoen

Aan het begin van dit jaar hebben we een enorme bedrijfsmatige slag gemaakt met onze tuinwinkel. Alles is opgehoogd, nieuwe winkelroute en paden zijn gelegd maar nu ook geschikt voor winkelwagens die we in de voorgaande winter hadden aangeschaft. Na deze 'verbouwing' hebben we met heel veel enthousiasme de winkel gevuld met een mooi gevarieerd assortiment bomen en planten. We waren nog niet net geopend met ons tuin-seizoen toen het Corona-Virus voor de deur stond. We prijzen ons gelukkig dat we met onze vorm van winkelen ( buiten) en ons product alsnog een mooi seizoen mochten doorlopen met dank aan al onze vaste en ook nieuwe klanten die ons weer hebben promoot bij hun contacten.

Maar met onze nieuwe aanpassingen aan het begin van dit jaar blijft het niet. We gaan jullie binnenkort meer vertellen over onze ondernemende plannen!


We hebben weer mooie artikelen ingekocht waaronder de pampagrassen ( wit & roze) Lavendula Hidcote 5 stuks voor slechts € 10,- en meer... blijf ons volgen op FB & Insta of Wil je op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrieven? Stuur ons je mailadres en voegen wij je toe aan onze mailinglijst! info@voordeeltuinboskoop.nl


Wij gaan in ieder geval met veel enthousiasme heerlijk een tweede tuinseizoen in en zijn onze klanten graag van dienst op Den Ham 22.


92 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Clematis