_DSC0820
_DSC0820

VOORDEELTUIN BOSKOOP-Lei-liquidambar-2
VOORDEELTUIN BOSKOOP-Lei-liquidambar-2

VOORDEELTUIN BOSKOOP-APRIL-10
VOORDEELTUIN BOSKOOP-APRIL-10

_DSC0820
_DSC0820

1/8

 Aan-

bieding

Over ons

Albert de Jong is in 1931 in Boskoop begonnen met een boomkwekerij. Nu, inmiddels 60 jaar later is de firma Alb. de Jong & Zn. een bedrijf met meerdere facetten.

 

De Voordeeltuin is op onze locatie Den Ham 22 te Boskoop open voor verkoop aan al onze zakelijke en particuliere klanten. Met de Voordeeltuin zijn wij seizoensmatig geopend namelijk van maart tot en met december met de gebruikelijke openingstijden en december met aangepaste tijden. De naam Voordeeltuin komt voort uit de manier van in- en verkoop. Wij kopen wat later in dan gebruikelijk waardoor we een breed assortiment hebben maar hierdoor goed variërend het hele seizoen door. Bij ons geldt, zolang de voorraad strekt. Vind je het het leuk om meer te lezen over de Voordeeltuin? klik hier

 

Daarnaast leveren voor de zakelijke markt in het winterseizoen de welbekende takken met rode besjes; Ilex Verticillata.

Klik hier om naar deze website te gaan!

Wij hebben, gezien onze geschiedenis, veel kennis van planten en bomen en vinden het leuk om klanten van dienst te zijn tijdens hun bezoek. Daarnaast hebben we ruime parkeergelegenheid. Heeft u de tijd voor een kopje koffie of thee? Neem dan even plaats bij ons Koffiehuisje. 

Emiel en Ria

PS. volg ons op onze Facebook & Instagram voor de laatste aanbiedingen!